Alva natuurcosmetica

Alva natuurcosmetica

Alva producten worden gemaakt van streng gecontroleerde organische grondstoffen, zodat hoge kwaliteit en effectieve verzorging gegarandeerd worden!

Categorieën:

Alva: 37 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Dankzij vele jaren van onderzoek heeft Alva Natural Cosmetics een flink repertoire aan kennis en knowhow verzameld. De gepassioneerde benadering van de wetenschap en de bijbehorende inspanningen om producten van hoge kwaliteit nog verder te verbeteren, leiden tot verdere vooruitgang in het onderzoek. Dit resulteert in uitzonderlijke producten en het vaststellen van normen voor effectiviteit, resultaten, veiligheid en milieuvriendelijke duurzaamheid voor mens, dier en milieu.

Alleen de beste ingrediënten uit voornamelijk gecertificeerde biologische landbouw of wildverzameling worden gebruikt voor de productie van deze producten. Ongeraffineerde oliën worden zoveel mogelijk gebruikt om alle essentiële ingrediënten te behouden. De pure aard van de grondstoffen laten de huid toe om hun goedheid optimaal te absorberen, wat op zijn beurt de functies van de huid regenereert en normaliseert.

Van de ontwikkeling van zorgproducten tot het productieproces, het onderzoeksteam is voortdurend in interactie met dermatologische en universitaire organisaties, ervaren artsen en academische deskundigen om de best mogelijke effectiviteit en verdraagbaarheid te garanderen.

Alva Cosmetics is ECOCERT gecertificeerd en voor een groot deel aanbevolen door PETA.

De Alva-producten zijn vrij van:

  • parabenen
  • minerale oliën en paraffines
  • oppervlakteactieve stoffen van laureth en laurylethersulfaat
  • synthetische parfum fixatieven
  • dierproeven