Beauty blog

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definitie, gerevitaliseerde krullen met veerkracht, ongelooflijke glans en minder pluizig haar - wie wil dat nu niet? Probeer co-washing en/of de Squish to Condish methode - het zou wel eens dé game-changer voor je haar kunnen zijn.

Herbruikbare producten voor menstruatie Herbruikbare producten voor menstruatie

Duurzame maandelijkse hygiëne is erg populair. Steeds meer vrouwen rekenen op alternatieven voor conventioneel maandverband en tampons. Lees hier meer waarom!

Wereldborstkankerdag: wij doneren aan Pink Ribbon Wereldborstkankerdag: wij doneren aan Pink Ribbon

Borstkanker is met 17,5% nog steeds de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen en kan tot de dood leiden. Elk jaar wordt bij ongeveer 350 000 mensen in de EU de ziekte vastgesteld. De getroffenen hebben echter een goede kans op genezing als...

6 mythes over het wassen van je haar 6 mythes over het wassen van je haar

Breekt nat haar echt als je het kamt? Welke watertemperatuur is te warm om je haar te wassen? Hoe vaak wordt het haar te vaak gewassen? Hoe vaak moet je je huidverzorgingsproducten vervangen? We hebben een aantal mythen onder de loep genomen!

Tips om zorgeloos van de zon te genieten Tips om zorgeloos van de zon te genieten

Eén keer zonnecrème aanbrengen is helaas niet voldoende! Wij hebben voor je op een rijtje gezet hoe je zonnebrand kunt voorkomen en een gezonde bruine kleur kunt krijgen!

Hoe persoonlijke verzorging goed voor de planeet kan zijn Hoe persoonlijke verzorging goed voor de planeet kan zijn

We worden allemaal bewustere consumenten, letten bij het winkelen op buitensporige verpakkingen en vullen herbruikbare koffiebekers en waterflessen in plaats van wegwerphouders te gebruiken. Maar één grote veroorzaker van milieuverspilling die we...