Beauty blog

Wierook Branden Wierook Branden

Wierook branden maakt al duizenden jaren deel uit van de menselijke cultuur - of het nu gaat om ondersteuning, zuivering, religieuze riten of ontspanning. Welke gelegenheden en mogelijkheden zijn er vandaag in het dagelijks leven?

Skin Care Hero Bakuchiol Skin Care Hero Bakuchiol

Wat is Bakuchiol, het trendy ingrediënt waar iedereen het over heeft? Waar komt het vandaan, hoe werkt het en wat is het belang ervan voor de huidverzorging?

Solide cosmetica van La Saponaria Solide cosmetica van La Saponaria

De vervuiling van het milieu door verpakkingsafval is ongeëvenaard, daarom is de trend in cosmetica naar low en zero waste. Wat houdt dat precies in en is het echt zo simpel als het klinkt? Het Italiaanse merk La Saponaria heeft voor ieder wat wils.

Aquatau van TAUTROPFEN Aquatau van TAUTROPFEN

Alle huidtypes profiteren van de verzorgingslijn Unique Solutions en vooral de vochtinbrengende nectar Aquatau van TAUTROPFEN - een echte must-have voor revitaliserende gezichtsverzorging!

Hennep als veelzijdige plant Hennep als veelzijdige plant

Hennep wordt al meer dan 5.000 jaar door de mensheid gebruikt voor een breed scala aan doeleinden en is een van de oudste nuttige en sierplanten in de geschiedenis. Meest recentelijk is het in de belangstelling gekomen als een actief ingrediënt en...

Let's talk eyeliner! Let's talk eyeliner!

Wist je dat een eyeliner niet alleen mooi kan zijn, maar ook de ogen kan accentueren en definiëren - afhankelijk van het type en de vorm? Of het nu gaat om smalle ogen, hangende oogleden of kleine ogen - de perfecte look kan worden opgeroepen met...

Iris Anti-Aging Prebioticum van farfalla Iris Anti-Aging Prebioticum van farfalla

Voor de vrouw verandert er veel tijdens en na de menopauze. Zo heeft de huid nieuwe behoeften en speciale zorg nodig. De nieuwe verzorgingslijn van farfalla biedt ondersteuning in tijden van verandering met essentiële irisolie en een prebiotisch...

Natuurlijke sponzen van Cose della Natura Natuurlijke sponzen van Cose della Natura

Zeesponzen worden al eeuwenlang gebruikt in schoonheidsverzorging en persoonlijke reiniging. Ze zijn bijzonder resistent en bieden, afhankelijk van hoe ze worden verwerkt, een massage- en peelingeffect.

Carbon Star uit Pai Carbon Star uit Pai

Voor de verzorging van de onzuivere huid is een pikzwarte gezichtsolie ideaal gedurende de nacht. Zo krijgt het woord schoonheidsslaapje een hele nieuwe betekenis.

Milieuvriendelijke verpakkingen op een nieuw niveau Milieuvriendelijke verpakkingen op een nieuw niveau

Buitenverpakkingen voor cosmetica maken een aanzienlijk deel uit van geproduceerde verpakking en dus ook van ons afval. Met kartonnen dozen van graspapier zijn deze eindelijk composteerbaar en dus veel milieuvriendelijker bij de productie en...