Carbon Star uit Pai

Carbon Star uit Pai

Carbon Star is de naam van de nieuwste creatie van het Britse cosmeticamerk Pai. De zwarte gezichtsolie is ontwikkeld om de onzuivere huid weer in balans te brengen en geeft tegelijkertijd het woord schoonheidsslaapje een geheel nieuwe betekenis.

Dankzij biologische zwarte komijnolie en plantaardige actieve kool neemt de COSMOS Organic gecertificeerde olie de nachtploeg over zodat de huid kan ontspannen tijdens het slapen. Met de ingenieuze formule wordt de huid optimaal verzorgd tijdens de nachtelijke regeneratiefase en voelt ze 's ochtends merkbaar gladder en aangenamer aan.

Actieve ingrediënten:

Biologische zwarte zaadolie

Perfect voor verstopte poriën en een onzuivere huid. Ook bekend als nigella, wordt de olie al meer dan 2000 jaar gewaardeerd om zijn speciale eigenschappen. De verhelderende olie is rijk aan vitamines, carotenen, antioxidanten, enzymen, vetzuren, ijzer en koolhydraten. Het houdt acne-veroorzakende bacteriën onder controle, maakt fijne lijntjes glad en kan ook worden gebruikt bij pigmentstoornissen.

Plantaardige actieve kool

Reinigt intensief en bindt gifstoffen, onzuiverheden en overtollig talg. Bovendien biedt het een licht peelingeffect dat dode huidcellen verwijdert en regeneratie stimuleert.

Bio-oliecomplex

Een mengsel van verschillende kostbare, antioxiderende oliën zoals Andiroba, Copaiba en Acai voorkomt ontstekingen, ondersteunt de huid tijdens het littekenproces en reguleert de talgproductie.

Het merk

Sinds 2007 ontwikkelt Pai hoogwaardige natuurlijke cosmetica voor iedereen die zijn huid op zijn best wil geven - hoe gevoelig deze ook is. Alleen de beste ingrediënten worden compromisloos gebruikt, daarom is certificering door de Soil Association volgens de COSMOS-standaard erg belangrijk. Tegelijkertijd draagt het merk het zegel van de Vegan Society and the Leaping Bunny. Pai-producten worden ook onafhankelijk getest om er zeker van te zijn dat ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huid en voor de huid die vatbaar is voor neurodermitis.

Ontdek Pai