Fragrance Free van URTEKRAM

Fragrance Free van URTEKRAM

Find Balance: Natuurlijk in Balans

De nieuwe geurvrije productlijn van URTEKRAM voor de gevoelige huid vermijdt het gebruik van synthetische geurstoffen, wat in overeenstemming is met de hoge normen van gecertificeerde natuurlijke cosmetica.

Het gebruik van natuurlijke geurstoffen is toegestaan, zoals etherische oliën en plantenextracten. Net als bij voedingsmiddelen zijn dit fantastische bestanddelen, zolang ze goed door de huid worden verdragen. Gecertificeerde, parfumvrije producten zijn dus de ideale keuze voor de gevoelige huid of voor wie de voorkeur geeft aan een minimalistische benadering van cosmetica.

De nieuwe geurvrije productlijn van URTEKRAM Nordic Beauty is geformuleerd zonder het gebruik van geurstoffen, wat gevoelige huid- en hoofdhuidtypes helpt hun balans te vinden. De productlijn vervangt de voormalige No Perfume* collectie met verbeterde formules en bijzonder zachte texturen. Doeltreffende samenstellingen gericht op huid- en haarverzorging. Bonus: de ultra milde productlijn is Allergie Gecertificeerd waardoor deze ideaal is voor mensen met een allergie.

*De No Perfume-lijn voor baby's blijft ongewijzigd.

Fragrance Free houdt in:

  • Veganistisch
  • Tot 99 - 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Natuurlijke en biologische certificering volgens Ecocert Cosmos Organic
  • Allergie gecertificeerd
  • Gemaakt in Denemarken

Hier vindt je de volledige Fragrance Free-serie!

Over URTEKRAM:

Wist je dat: het Scandinavische natuurlijke cosmeticamerk bijna 50 jaar geleden werd opgericht? Het succesverhaal van URTEKRAM begon in 1972 toen "Urtekræmmer" (een oude term voor een handelaar in kruiden en specerijen) werd opgericht in Kopenhagen. Het was een soort natuurvoedingswinkel, waarin het idee van milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, biologische en fair trade kwaliteit de boventoon voerde. Het was in die tijd zeer vernieuwend, omdat maar weinig mensen zich op deze concepten richtten. Het succes volgde snel en de vraag werd zo groot dat het bedrijf in 1989 naar het Deense Nodjutland verhuisde om daar zijn eigen producten te gaan produceren, waar het tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is.

URTEKRAM is een naam vol betekenis! URTE is het Deense woord voor "kruiden" en is daarom representatief voor de vele plantaardige ingrediënten die in de productformules van het merk worden gebruikt. KRAM verwijst naar de oorsprong van het bedrijf, een kleine natuurvoedingswinkel met kruiden en natuurlijke voedingsmiddelen in Kopenhagen. Het woord KRAM betekent ook "warme omhelzing" in het Deens.

URTE | Kruiden

KRAM | Warme omhelsing