Iris Anti-Aging Prebioticum van farfalla

Iris Anti-Aging Prebioticum van farfalla

Natuurlijke gezichtsverzorging vanaf de menopauze

Als vrouw doorloop je grofweg drie levensfasen:

  • De eerste fase duurt van de geboorte tot het begin van de puberteit.
  • De tweede begint met de eerste menstruatie en eindigt met de laatste menstruatie.
  • Daarna volgt de derde levensfase, na de menopauze

Naar deze laatste fase wordt echter vaak niet uitgekeken als naar de tweede. Het wordt meestal als verlies ervaren als het zelfbeeld als vrouw begint te wankelen en alles aan verandering onderhevig is: de rol als moeder, het uiterlijk en misschien ook de professionele taak. Het is een tijd van verandering waarin nieuwe doelen worden gedefinieerd en vrouwelijkheid wordt heroverwogen en een nieuw levensritme wordt gezocht.

Het is niet alleen makkelijk, maar ook heel verleidelijk om de slinkende jeugd tegen te gaan met hormooninname, liften of injecties. Voor vrouwen die voor de natuurlijke weg kiezen, bieden etherische oliën effectieve ondersteuning: of het nu gaat om stemmingswisselingen, opvliegers of een veranderende teint.

Net als een vlinder ondergaat onze huid elke 30 dagen een metamorfose. Maar met het ouder worden vertraagt dit proces en wordt de huid droger naarmate het oestrogeengehalte daalt, verliest het zijn elasticiteit en verschijnen er rimpels. Daarnaast wordt de huid dunner en steeds vatbaarder voor pigmentvlekken. Gelukkig kunnen natuurlijke cosmetische actieve ingrediënten de activiteit van de huid stimuleren en zo de tekenen van veroudering verlichten. Daarom gebruikt Farfalla essentiële oliën niet alleen voor sensueel welzijn, maar ook als diep effectieve actieve ingrediënten in cosmetica. Vier decennia ervaring op het gebied van aromatherapie vormen de basis om het actieve bestanddeel van geselecteerde essentiële oliën te kunnen gebruiken voor de regeneratiecyclus van de huid. Kostbare etherische oliën en koudgeperste biologische plantaardige oliën worden gecombineerd met hydrolaten die rijk zijn aan actieve ingrediënten, natuurlijke cosmetische actieve ingrediënten zoals prebiotica en hyaluronzuur en zorgen zo voor regeneratie, versterking en versteviging.

De huidflora is het beschermende schild voor de gezondheid van de huid

Het huidoppervlak wordt gekoloniseerd door talloze bacteriën en microben - dit staat bekend als de huidflora of microbioom. Ze vormen een symbiose op de huid en zijn essentieel voor haar gezondheid, beschermen tegen schadelijke microben en omgevingsinvloeden, versterken het immuunsysteem en de huidbarrière en verbeteren de vochtbalans van de huid. Dit gaat ook huidveroudering tegen.

Het evenwicht van de huidflora wordt bevorderd door natuurlijke prebiotische cosmetica door de levensomstandigheden van nuttige huidbacteriën te bevorderen en hun activiteit te stimuleren, waardoor het gewenste anti-verouderingseffect wordt bereikt. Dit beschermt tevens de huidflora en houdt deze in balans. Tegelijkertijd wordt het peelingproces versneld en zorgt zo voor een stralende teint, terwijl de dikte van de huid wordt bevorderd.

Iris Anti-Aging Prebiotische gezichtsverzorging voor de rijpere en zeer rijpe huid vanaf de menopauze

Essentiële irisolie heeft niet alleen een betoverende geur en intensief reinigende eigenschappen, maar biedt ook effectieve anti-aging prestaties. Het heeft een regenererend, celbeschermend effect en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Als hoofdingrediënt zorgt het voor een diep effectieve regeneratie van de rijpe huid, terwijl het natuurlijke actieve ingrediëntencomplex met zeer effectieve prebiotica de huid intensief hydrateert en de huidstructuur merkbaar verbetert, de rijpe huidflora ondersteunt, het vocht vasthoudt en de huid van de gezichtscontouren strakker maakt.