Biologische verzorging met groenten van Hands on Veggies

Natuurlijke producten, veganistisch, dierproefvrij en geconserveerd met bio-fermenten

Hands on Veggies staat voor innovatieve, veganistische, organische cosmetica met voedingsrijke groenten!

Per categorie shoppen

Hands on Veggies: 32 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het veganistische merk Hands on Veggies is een Oostenrijks cosmeticaproduct met een nieuwe kijk op vers, jong en absoluut revolutionaire organische cosmetica.

Wat het merk uniek maakt is de belangrijkste ingrediënten die ze gebruiken: Groente. De natuurlijke cosmeticamarkt is overspoeld met merken die bloem- of fruitextracten gebruiken, maar groenten hebben veel meer te bieden. Ze bevatten veel voedingsstoffen, vitamines en antioxidanten. Bovendien worden deze voedingsstoffen gedeeltelijk gewonnen uit een biologisch fermentatieproces dat ons een breed spectrum van waardevolle huidverzorgende actieve substanties geeft voor huid en haar.

Een van de speciale eigenschappen van het merk ligt in het gebruik van conserveermiddelen, wat neerkomt op het gebruik van een compleet natuurlijke conserveermethode ontwikkeld door het merk zelf. De producten worden geconserveerd met botanische extracten en gefermenteerde ingrediënten. Deze conserveren het product maar bieden ook voordelen voor je huid en haar.

Hands on Veggies breidde hun visie ook uit naar de verpakkingsmaterialen. De tubes zijn gemaakt van plastic op organische basis, gemaakt van suikerriet. Dit is niet alleen duurzaam maar bespaart ook op CO2-uitstoot. De lege tubes kunnen worden gerecycled.

het Hands on Veggies merk is:

  • Veganistisch
  • Gecertificeerd organisch door ECOGEA
  • Vrij van dierproeven
  • Natuurlijk geconserveerd door organische fermentatie