Aquatau van TAUTROPFEN

Aquatau van TAUTROPFEN

Intens vocht met de superactieve ingrediënt fakkellelie

Met de Aquatau Vital Moisturizing Nectar uit de Unique Solutions verzorgingslijn van TATUROPFEN profiteren alle huidtypes. Dankzij het superactieve ingrediënt fakkellelie is het product een echte musthave voor hydraterende verzorging.

Fakkellelie-nectar is het belangrijkste ingrediënt in deze vochtbooster, die wordt ondersteund door biologische aloë vera, hyaluronzuur en malachiet. De fakkellelie voor het extract wordt biologisch geteeld in Zuid-Frankrijk. Aangezien de bloeitijd slechts 6 weken per jaar is, is dit een korte tijdsperiode om de kostbare bloemennectar te oogsten of te "melken". De exclusiviteit komt echter ook voort uit de hoeveelheid - 2.000 bloemen - die nodig zijn voor één liter nectar. Maar de samenstelling van fructose, aminozuren, mineralen en enzymen bevat een ware schat aan actieve ingrediënten die de celregeneratie bevorderen en de huid als een schild beschermen.

Het unieke effect ontvouwt zich het beste na de reiniging en toner en zorgt voor een optimale hydratatie. Idealiter wordt de Aquatau Fluid aangevuld met de andere producten uit de Unique Solutions serie.

Een test in het onafhankelijke testinstituut Derma Consult Concept GmbH voerde een toepassing uit bij 20 vrouwen. Over een periode van 28 dagen en in relatie tot de uitgangswaarde en het onbehandelde controlegebied leidde dit tot de volgende resultaten:

Huidvocht (+ 27,2%)
Stevigheid van de huid (+ 12,9%)
Huidelasticiteit (+ 7,2%)
Gladmakende huid (+ 21,2%)